VWFS logotype VWFS logotype
Green Fleet

Green Fleet

Vägen till en grönare vagnpark

 • Miljön blir allt viktigare för oss, för våra företag, för oss som medarbetare och inte minst för oss som världsmedborgare.

  Behovet av att se över olika delar av våra processer och beteenden ökar. Samtidigt ökar viljan och medvetenheten för varje dag. Vi som jobbar med bilar och mobilitet vill hjälpa er inom det området. Oavsett om ditt företag vill ta det första steget eller göra om vagnparken i grunden har vi verktygen.

  Vi på Fleet Support ställer oss bakom det bevingade citatet "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något"

  Som en del av Green Fleet har vi valt att stödja och bli vänföretag med Håll Sverige Rent. Det är en ideell obunden stiftelse som arbetar för att förebygga och motverka nedskräpningen i staden, i naturen och i havet. Arbetet fokuserar kring att samla kunskap, opinionsbilda och ta fram konkreta verktyg samt lösningar för att stoppa nedskräpningen. Läs mer på deras webb, www.hsr.se.

   

 • Green Policy

  Bilpolicyn är grunden för företagets bilinnehav. Med bilpolicyn styr förtaget både miljöavtryck och drivmedelsval.

  Läs mer
 • Green Monitor

  Följ upp vagnparken – en rapport där företaget enkelt kan se hur väl ansträngningarna kring en mer miljöanpassad vagnpark utvecklas.

  Läs mer
 • Ecodriving

  Att köra grönt sparar miljö och pengar.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!