VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Kundtjänst är nu digitalt

Kundtjänst är nu digitalt

2019-05-29

Vår hemsida har nu uppdaterats med nya verktyg för kunderna i sin kontakt med Kundtjänst. Läs gärna nedan för en beskrivning av vad detta innebär.

Vad är nytt på vår hemsida?

Vanliga frågor/FAQ:
Vi har nu introducerat en ny intelligent FAQ på vår
hemsida, samma som redan funnits på våra märkessidor ett tag. Den finns i två olika format: på startsidan i form av en flytande knapp i nedre högra hörnet
och på kontakta oss sidorna i ett mer traditionellt utseende.

Chatt:
För cirka 1 år sedan implementerades en chatt på våra märkeshemsidor för att kunna hjälpa kunder direkt på hemsidorna utan att kunden ska behöva ringa. Nu har chatten även nått oss, så vi kan gå med i det gemensamma ekosystemet som kommer att göra att vi får ett till sätt att hjälpa våra kunder men även hjälpa/ta hjälp av andra avdelningar som t.ex. VGS Kundservice.

Vad är skillnaden mellan Humany och chatt?

Vanliga frågor/FAQ:
Humany är en samling av frågor och svar där vi kan hjälpa alla kunder där svaren är generella, t.ex hur man gör en extraamortering. Kunden får svar direkt på hemsidan dygnet runt och behöver inte kontakta oss i onödan, det sparar tid för både kunden och oss.

Chatt:
I chatten kan vi snabbare hjälpa de kunder som behöver personlig service, där vi till exempel behöver kika på deras specifika avtal för att räkna på vad en ökning av milen skulle kosta eller liknande.

Skillnaden är att det är två olika kontaktvägar, båda utformade efter hur människor söker information idag. En del vill gärna läsa sig till informationen som de letar efter och andra vill gärna ta hjälp av någon när det gäller ett större ärende.

Hur kommer det hjälpa våra kunder?

Vanliga frågor/FAQ:
Humany kommer hjälpa våra kunder då de på ett enkelt sätt får tillgång till våra allra vanligaste frågor och svar direkt online, dygnet runt. En del av kunderna kommer kunna lösa sitt ärende direkt med hjälp av informationen i FAQ:s utan att de behöver ta kontakt med oss, andra frågor ger kunden den första delen av lösningen och hänvisar till oss eller återförsäljaren för vidare information. Detta kommer bidra till att färre kunder kontaktar oss och de kunder som behöver kontakta oss får därför kortare svarstid.

Chatt:
Detta kommer hjälpa våra kunder genom att istället för att låta kunden jobba så gör vi jobbet åt kunden. Redan i stadiet att kunden kanske besöker hemsidan och tar fram numret till oss så kan man få svar på frågan direkt. = Vi gör jobbet inte kunden.

 

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!