VWFS logotype
Betalskydd

Betalskydd

 • Händelser utanför vår kontroll är en del av livet. Med vårt betalskydd får du extra trygghet om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt.

  På respektive märkes hemsidan kan du läsa mer om aktuella kampanjer och möjligheter att teckna betalskyddet. För dig som redan har tecknat betalskydd med start från 1 juni 2020 finns även kontaktuppgifter om du behöver hjälp med skadehantering eller övriga frågor.

   

 • Skydd vid oförutsedda händelser

  Betalskydd täcker din betalning vid ofrivillig arbetslöshet, sjukhusvistelse och nedsatt arbetsförmåga.

 • Betalskydd för hela månadsbetalningen

  Alla kostnader på fakturan från Volkswagen Financial Services täcks av vårt Betalskydd.*

 • Ingår upp till 36 månader

  Under kampanjperioden ingår Betalskydd upp till 36 månader. Läs mer på respektive märkes hemsida.**

Nästa steg

Besök respektive märkes hemsida för nästa steg.

 • Redan kund?

  Har du tecknat lån- eller leasingskydd innan 31/5-2020 så finner du längre ner på sidan de fullständiga villkoren samt blanketter vid händelse av skada som skickas direkt till försäkringsgivaren.

  För frågor om produkten, villkoren och eller pågående skada kontakta:

  BNP Paribas Cardif Försäkring AB
  BNP Paribas Cardif Livförsäkring AB

  Mölndalsvägen 91
  412 63 Göteborg
  www.bnpparibascardif.se

  Kundtjänst: 020-160 90 37
  info@bnpparibascardif.se

   

  Ladda ner: låneskydd

 •  

  Ladda ner: leasingskydd

Relaterade produkter

 • Billån

  Billån erbjuds med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och att man kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning.

  Läs mer
 • Serviceavtal

  Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Med Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din nya bil.

  Läs mer
 • Privatleasing

  Ett populärt bilinnehav är att leasa bil privat. Avtala körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Inget krav på kontantinsats, efter avtalstiden återlämnas bilen till levererande återförsäljare.

  Läs mer
 • * Försäkringen täcker kostnader för bilfinansieringen, amortering, ränta, serviceavtal, bilförsäkring och administrationsavgift.
  ** Premien för försäkringen betalas av Volkswagen Finans Sverige AB. För det fall If skulle höja premien enligt vad som anges i punkten 7 i försäkringsvillkoren har Volkswagen Finans Sverige AB rätt att kräva mellanskillnaden av dig. Fullständiga villkor finns på respektive märkes hemsida.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!