VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
 • Under höstkonferensen i november 2022 uppmärksammades de medarbetare som blivit nominerade inom våra värdeord – däribland Maria Strömbom som mottog nomineringen Ansvar

  Under höstkonferensen i november 2022 uppmärksammades de medarbetare som blivit nominerade inom våra värdeord – däribland Maria Strömbom som mottog nomineringen Ansvar

   

  Den nominerade tar alltid stort ansvar och ägandeskap över det som kommer till hen, oavsett om det handlar om nyutvecklingar, processförbättringar eller andra saker som behöver hanteras. Den nominerade har flera gånger visat att hen tar ett prestigelöst helhetsansvar för allt som hen tar sig an och detta gör hen alltid med kunderna, VFS och alla kollegor i fokus. 

  Maria har arbetat på VFS sedan 2017, till en början på ÅF-supporten och numera som Projekt- och IT-koordinator på Operations. Väl värd sin nominering!

  Hur kändes det att få ta emot nomineringen Ansvar?

  – När nomineringen lästes upp på scenen tänkte jag “Vilka fina ord och vad härligt att få en sådan nominering!” men jag hade inte en tanke på att den handlade om mig. Det tog ett tag innan jag kopplade namnet när jag såg det. Jag satt kvar länge och mina kollegor fick uppmärksamma mig om att det var dags att gå upp på scenen. Det var en helt fantastisk känsla att få nomineringen! Det bubblar väldigt många känslor fortfarande. Tacksamhet. Glädje. Jag förväntade mig ingenting, jag gör bara mitt jobb! Det är helt fantastiskt att få ett kvitto på att jag är uppskattad och sedd i min arbetsvardag. Efter konferensen har folk stoppat mig i korridoren och jag har fått så fin respons! Mina kollegor har tagit sig tiden och engagemanget att skriva om just mig, det är superfint! Stort tack!

  Vad betyder begreppet Ansvar för dig?

  – Jag ser till vi:et, det inkluderar alla mina kollegor och våra tjänster. Jag vill utföra mitt arbete på ett sätt som gör att vi går åt det håll vi strävar mot. Jag utgår från vad vi vill uppnå som team och vilken lösning som krävs – hur, vad och vem som behövs. I det arbetet kan jag stoppa mig själv bakom kulisserna och enbart fokusera på lösningen.

  På vilket sätt agerar du utifrån den nomineringen i ditt dagliga arbete?

  – Jag sitter med i flera omfattande projekt och representerar Operations. Det kräver att jag tar ett ansvar för att lyfta allt som projektet behöver få reda på som är relaterat till Operations. Alla led är som ett kugghjul – allt påverkar alla avdelningar. Och det gäller att se hur det hänger ihop för att det ska bli rätt vid implementationen.

  Vad betyder konferensen för VFS som företag?

  – Det är enormt viktigt att få komma bort från skrivbordet och få teambuilda över gränserna än mer. Där får vi träffas allihopa och det är riktigt roligt. Det är fantastiska människor på VFS och ren glädje när vi ses. Stor eloge till alla inblandade för en genomarbetad konferens!


  Stort grattis till dig Maria – tack för ditt värdefulla arbete och vi-tänk!

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!