VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
 • Varje år hyllar vi våra medarbetare för deras insatser och delar ut nomineringar utifrån våra fem värdeord. I år lyckades Daniel Quach kamma hem den fina nomineringen Entusiasm

  Varje år hyllar vi våra medarbetare för deras insatser och delar ut nomineringar utifrån våra fem värdeord. I år lyckades Daniel Quach kamma hem den fina nomineringen Entusiasm


  Den nominerade strävar efter ständig förbättring och sprider glädje och energi genom sin kunskap och sin vilja att dela med sig av den. Hen vill alltid hjälpa till och möter alla frågeställningar med samma intresse och entusiasm. Hen är alltid positiv och glad och det smittar av sig. Hen ställer alltid upp med ett leende på läpparna ifall hens expertis efterfrågas.

  Så löd nomineringen som lästes upp under vår årliga konferens och Daniel mottog diplom och medalj till rungande applåder. Han är Datakvalitetsansvarig på VFS och hans år på företaget har präglats av kompetensutveckling, progression och flexibilitet.

  Hur kändes det att få ta emot nomineringen Entusiasm?

  – Mina kollegor var chockade över att se mig mållös, för det var precis vad jag var. Jag är dessutom inte van att stå på scen i spotlights men jag blev varm i hjärtat. Det var verkligen fina ord i nomineringen och jag vill tacka de som har nominerat mig och alla medarbetare som stöttar mig i mitt arbete!

  Vad betyder begreppet Entusiasm för dig?

  – En av mina kollegor sa att jag är synonymen till Entusiasm och det gjorde mig verkligen glad. Jag gillar att vara en person som sprider härlig energi, ser positivt på saker och är lösningsorienterad. Det absolut roligaste med att lösa utmaningar är att se hur företaget förbättras och tar nya steg i utvecklingen.

  På vilket sätt agerar du utifrån den nomineringen i ditt dagliga arbete?

  – Jag är bara mig själv och det är fint att det uppskattas och syns utåt. Jag försöker driva företaget framåt för det gör att jag också utvecklas. Vår årliga konferens har mycket med uppskattning att göra och att fira framgång tillsammans. Det betyder mycket! Nomineringarna visar att VFS fokuserar på våra värdeord, och de är som ett kvitto på att vi medarbetare är uppskattade.

  Stort grattis till dig Daniel och tack för att ditt värdefulla arbete och din positiva energi - den är värd att hyllas! 

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!