VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Röd Audi A5 bredvid trappa.

Köpa & Leasa bil

Oavsett om du föredrar att leasa eller köpa bil erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar anpassade för dig. Vårt breda erbjudande av tjänster ger dig mobilitet på dina villkor. Vi erbjuder finansiering med restskuld eller restvärde där bilen fungerar som säkerhet. Finansieringen följer bilens värdeminskning vilket ger dig en lägre månadsbetalning och du kan byta till ny bil oftare. Väljer du vår finansiering får du även rabatt på märkesförsäkring. Kombinera med ett serviceavtal så får du en fast månadskostnad för service under hela avtalstiden och kontroll på kostnaderna. Allt på en faktura.

 • Privatleasing

  Privatleasing

  Ett populärt och bekvämt sätt att ha bil är att leasa bil privat, för den bärande tanken med Privatleasing är enkelhet. Avtala om körsträcka, bestäm avtalstid och betala en leasingavgift per månad. Det finns inget krav på kontantinsats, välj själv om du vill betala en kontantinsats för att minska månadsbetalningen. Ingen oro kring bilens framtida värde utan efter avtalstiden återlämnas bilen till levererande återförsäljare.

  Läs mer
 • Billån

  Billån

  Billån är en intressant finansieringsform för både privatpersoner och företag som vill äga bilen. Vi erbjuder möjligheten att anpassa billånet efter era förutsättningar. Billån erbjuds med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och att man kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning.

  Läs mer
 • Millån

  Millån

  Använder du din bil både privat och i tjänsten erbjuder vi finansieringsformen Millån. Ett alternativ till förmånsbil, om arbetsgivaren intygar att merparten av din årliga körsträcka är i tjänsten.

  Läs mer
 • Choice

  Choice

  Choice är ett billån som ger dig ett antal vägval. En av de stora fördelarna med Choice är att när avtalet för din bil löper ut garanterar vi restvärdet på din bil vilket ger dig en trygghet.

  Läs mer
 • Företagsleasing

  Företagsleasing

  Vi erbjuder individuellt anpassad leasing för företag med möjlighet att välja mellan finansiell- eller operationell leasing. Att leasa företagets bil är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill, inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) och det löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar.

  Läs mer
 • Bilförsäkring

  Bilförsäkring

  Vår Bilförsäkring ger en unik kombination av fördelar med generösa ersättningsnivåer med en helt ny bil av samma modell, eller 120 % av marknadsvärdet om bilen blir obrukbar på grund av skada. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Originaldelar av auktoriserad verkstad. 

  Läs mer
 • Betalskydd

  Betalskydd

  Med vårt betalskydd får du extra trygghet om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt. Försäkringen skyddar dig vid oförutsedda händelser genom att täcka hela din månadsbetalning.

  Läs mer
 • Serviceavtal

  Serviceavtal

  Serviceavtal innebär en låg fast månadskostnad för Originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Mobilitetsgaranti. Med Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din bil.

  Läs mer
 • Personalbil

  Personalbil

  Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda. En kostnadsneutral personalförmån som kan finansieras genom att den anställde betalar alla bilrelaterade kostnader med ett löneavdrag.

  Läs mer
 • Business Lease

  Business Lease

  Ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!