VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
 • Ulrik Persson tilldelades den prestigefyllda nomineringen ”Mod 2022”

  Ulrik Persson tilldelades den prestigefyllda nomineringen ”Mod 2022”

  Varje år hyllar vi våra medarbetare för deras insatser och delar ut nomineringar utifrån våra värdeord. I år tilldelades Ulrik Persson nomineringen Mod av sina kollegor med följande motivering:

  Den nominerade är en mycket kompetent kollega som vågar utmana invanda mönster, tar beslut och vågar pröva nya saker. Hen tar även välgrundade diskussioner med sina kollegor och uppskattas för sitt mod att inte ge sig i dessa.

  Ulrik inledde sin karriär på VFS som IT-chef i november 2006. Därefter har han arbetat som både Head of Business Development och Chief Digital Officer. Idag innehar han rollen som Customer and Dealer Frontend Manager. 

  Hur kändes det att få ta emot nomineringen Mod?

  – Jag blev överraskad och väldigt glad! När jag läste nomineringen kunde jag känna igen mig i det som stod men jag blev positivt överraskad över att jag fick den.

  Vad betyder begreppet Mod för dig och hur agerar du utifrån den nomineringen i ditt dagliga arbete?

  – Att göra saker man är rädd för och riskera något för egen del. Jag lider av en svag auktoritetstro och är ganska envis. Jag försöker agera och argumentera för det jag ser är företagets och kundens bästa.

  Johan Nyqvist, Head of Digital & Direct, om Ulrik

  – Ulrik är modig i flera sammanhang. Han antar affärsmässiga utmaningar som flera hade duckat för. Han vågar ge sig ut i det okända. Han vågar också utmana rådande uppfattningar. Han är beredd att stå upp, fullt ut, för det som han tror på även om han står ensam för det.

  Stort grattis till dig Ulrik och tack för att du alltid står upp för det du tror på - det är värt att hyllas!  

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!