VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
 • "Omväxlande! Spännande! Innovativt!" – våra 10-årsjubilarer om tiden hos oss

  "Omväxlande! Spännande! Innovativt!" – våra 10-årsjubilarer om tiden hos oss

  Genom att fokusera på medarbetarnas välbefinnande har vi på Volkswagen Finans Sverige AB (VFS) fått äran att behålla uppskattade medarbetare under en lång tid. Yusuf Aydin och Elisabeth Rönngren firar tio år inom företaget och de beskriver gladeligen sin resa som inneburit omfattande projekt och varierande roller. Deras engagemang har gjort att de fått arbeta i flera olika roller genom åren och vi är glada över att än idag få ta del av deras breda kompetens.

   – På VFS uppskattar jag att vi stöttar och lyfter varandra. Det är en sund företagskultur med balans mellan utvecklingsmöjligheter och helhetsperspektiv, inleder Yusuf.

  Från ett extrajobb till en chefsroll

  Yusuf inledde sin karriär på VFS år 2007 genom att arbeta extra parallellt med sina ekonomistudier. Yusufs dåvarande huvudfokus var inbetalningar och sedan dess har han även arbetat med kredituppföljning, riskanalys och internrevision. Idag innehar han rollen som gruppchef för Risk Management, ett åtagande som kräver både ledarskaps- och analysförmåga.

  – En av mina huvuduppgifter är att leda och koordinera arbetet för mitt team. Tillsammans löser vi utmaningar och analyserar data som resulterar i beslutsunderlag för vår styrelse och ledning, berättar Yusuf.

  En ”fleetig” resa inom företaget

  Elisabeth har precis som Yusuf arbetat på VFS i tio år. År 2009 började hon som konsult hos oss som en del av dåvarande Kundtjänst. Hennes kompetens och erfarenhet ledde snart vart anställd och när företagets Fleet-projekt startades blev hon tillfrågad att delta i IT-testerna. När Fleet sedan lanserades fick hon en av teamledarrollerna i den nya organisationen. Därefter tog hon steget och blev teknisk systemägare för Fleet inom IT-avdelningen. Efter några år i rollen som teknisk systemägare har hon idag återvänt till Fleet-avdelningen som grupp- och processkoordinator.

  – Mina dagar består av att coacha medarbetarna och tillsammans avgöra vad som behöver prioriteras. Jag hjälper medarbetarna att komma vidare inom vissa specifika ärenden och är inblandad i mycket som har med Fleets processer och rutiner att göra, berättar Elisabeth.

  Stimulerande arbetsuppgifter medför utrymme att växa

  Personlig utveckling är viktigt för både Elisabeth och Yusuf som båda drivs av varierande dagar och utmanade arbetsuppgifter. Att stanna i över 10 år på en arbetsplats talar för god trivsel och de båda beskriver VFS som en generös och lyhörd arbetsgivare.

  – Företaget är i konstant utveckling. Det tillkommer ständigt nya produkter och projekt - ingen dag är den andra lik! Det är fortfarande omväxlande och spännande – och det finns alltid nytt att lära och det är en av mina absolut största drivkrafter!, berättar Elisabeth.

  Yusuf instämmer.

  – Jag lär mig nya saker hela tiden, vilket gör att jag växer som både privatperson och som medarbetare. VFS är tillräckligt stort för att förses med utmaningar, men tillräckligt familjärt för att arbeta tvärfunktionellt och ur ett helikopterperspektiv, avslutar Yusuf.

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!