VWFS logotype
 • Fleet Support

  Genom enkel administration ger vi dig och ditt företag möjlighet att frigöra resurser; kapacitet som kan användas för det egna företagets kärnverksamhet och kompetens. Med Fleet support ger vi er maximal kontroll med minimal administration. 

  Vårt erbjudande
 • Finansiering

  Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag oavsett varumärke. Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

  Läs mer
 • Logga in

  För dig som kund logga in på Fleetweb. Ta ut rapporter eller fördjupa dig kring kostnader och data kring vagnparken. Smidig kilometerrapportering för dig som förare.

  Till Fleetweb

 • Vi på Fleet Support

  Vi på Fleet Support

  Vi är en del av världens största bilkoncern, och våra lösningar är skalbara - så att vi alltid kan möta dina affärsbehov.

  Vi erbjuder tillgång till ett komplett utbud av produkter och tjänster - från finansiering till dataanalys och allt däremellan. Vi erbjuder enastående värde för Volkswagen Groups fordon - men vi hanterar fordon från alla tillverkare om de är rätt för dig.

  Läs mer

Produkter och tjänster

 • Leasing

  Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering med möjlighet att välja mellan finansiell eller operationell leasing.

  Läs mer
 • Serviceavtal

  En låg fast månadskostnad för Originalservice där bilen servas av specialutbildade mekaniker, med tillgång till samtliga specialverktyg.

  Läs mer
 • Fleetförsäkring

  Tillsammans med If erbjuder vi flexibla och prisvärda försäkringslösningar. Få unik service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga.

  Läs mer
 • Fleet Support App

  För att underlätta rapporteringen tillhandahåller vi med Fleet Support Appen en snabb och enkel kundservice via förarens smartphone.

  Om appen
 • Frågor och support

   

  Behöver du hjälp med något och behöver komma i kontakt med oss?

  Kontakta oss här

Volkswagen Group

Som en del av Volkswagen-koncernen specialiserar vi oss i några av världens mest populära och prestigefyllda person- och transportbilar. Dessutom kan vi leverera rätt fordon till din flotta från alla tillverkare. Bygg din nya tjänstebil i respektive bilmärkes bygg din bil-tjänst.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!