VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Certifierade som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser år 2020!

Certifierade som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser år 2020!

2020-12-14

Vi är stolta över att Volkswagen Finans Sverige AB (VFS) har blivit certifierade som en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt undersökningen Great Place To Work*. En stolthet vi delar med våra medarbetare!

94 % av alla medarbetare som svarade på undersökningen är stolta över att berätta att de arbetar hos VFS! Det är framför allt våra produkter och tjänster, att medarbetarna får möjlighet att göra skillnad för våra kunder och det utvecklingsfokus företaget har gentemot medarbetarna och företaget i stort som skapar vår unika företagskultur. Det i kombination med den känsla av gemenskap och samhörighet som finns i företaget.

– Ett fantastiskt företag som brinner för att jobba med människor, gemenskap, företagskultur, teamwork, kundfokus, expertis, utveckling, trivsel. Ja, allt som man kan tänka sig. Google har fått konkurrens, skriver en medarbetare i undersökningen.


Sedan VFS sist deltog i undersökningen och blev certifierade år 2018 har vi som företag fortsatt att växa och utvecklas tillsammans med våra drivna medarbetare.

– Det är kul att se så många medarbetare engagerade och villiga att dela med sig av sin feedback. Hela 96 % svarade på undersökningen i år. För att vi som företag ska kunna utvecklas är feedback från medarbetare viktigt!, berättar Frank Holland, VD.

Med hjälp av våra engagerade medarbetare har vi tillsammans hanterat de utmaningar vi ställts inför det senaste året, inte minst coronapandemin. Tillsammans kommer vi fortsätta arbetet med att utveckla vår företagskultur.

– Det finns många positiva aspekter i resultatet från undersökningen som vi kommer att fortsätta arbeta med för att upprätthålla, men också vissa förbättringsområden. Ett av förbättringsområdena är information. Vi vill använda och utöka befintliga informationskanaler, men även hitta nya sätt att kommunicera på. Behovet av information har ökat, framför allt under det här året i och med distansarbete, fortsätter Josefine Heldring, HR Business Partner.

Att fira och dela våra framgångar inom företaget är en pelare i vår strategi så självklart vill vi fira att VFS har blivit certifierade som en av Sverige bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work och uppmärksamma den goda företagskultur vi har. Det är något vi har åstadkommit tillsammans!

– För närvarande har vi svårt att träffas och fira tillsammans så till dess delar vi ut gåvor till våra anställda och uppmuntrar alla avdelningar till en extra Skype-fika eller digital lunch!, avslutar Josefine.

*Great Place To Work är en undersökning som mäter Sveriges, Europas och världens bästa arbetsplatser. Läs mer om undersökningen på deras webbplats.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!