VWFS logotype VWFS logotype

Har du frågor kring finansiering? Sök bland vanliga frågor till kundservice.

Sök bland vanliga frågor
Great Place To Work

Great Place To Work

2019-02-21

Vi är certifierade som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser!

Vi är stolta att meddela att Volkswagen Finans Sverige AB har blivit certifierade som en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt undersökningen Great Place To Work*. De senaste åren har vi vuxit och utvecklats som företag. Nya produkter och krav från omvärlden gör att vi utökat våra kompetensområden och personalstyrkan har expanderat från 78 personer år 2011 till 220 personer år 2018. Trots att vi har vuxit och utvecklats snabbt har vi ändå lyckats behålla en vänlig arbetsplats som många av våra medarbetare är stolta över och anser är en mycket bra arbetsplats. Nya medarbetare känner sig väl mottagna och våra medarbetare upplever att de behandlas likvärdigt. Med hjälp av våra engagerade medarbetare har vi tillsammans hanterat de utmaningar vi ställts inför det senaste året och tillsammans kommer vi fortsätta arbetet med att utveckla vår arbetsplatskultur för fortsatt framgång av företaget. 

”Vi känns som en organisation med framtidstro. Sedan jag började här så har siffrorna alltid pekat uppåt, och det har bidragit till en bra psykosocial arbetsmiljö. Vi har lyckats vara framgångsrika och det återspeglar sig i medarbetarnas välmående och stolthet”, kommentar från medarbetarundersökningen.  

Här kommer några bilder från vårt firande av GPtW-certifieringen.

Bilder från firandet

* Great Place To Work  är en undersökning vi genomför vartannat år och som mäter Sveriges, Europas och världens bästa arbetsplatser. Läs mer om undersökningen på deras webbplats.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!