VWFS logotype VWFS logotype
Green Behaviour - Ecodriving

Green Behaviour - Ecodriving

 • Ecodriving bidrar till en mer sparsam, miljömedveten och säker körstil. Genom att planera körningen och hålla en jämn fart går det att minska förbrukningen upp till 10-20%. Tänk också på att ha rätt däcktryck och att inte ha föremål som ökar luftmotståndet monterade på bilen i onödan. Som t.ex. takbox och cykelställ. En annan fördel är att farliga situationer kan undvikas med ecodriving vilket minskar mängden försäkringsskador.

  Ecodriving sparar miljö och pengar, inte bara på drivmedel. Kan antalet försäkringsskador hållas ner så minskar företagets utgifter för reparationer (självrisk och stillestånd mm.) men det är också bra ur ett hållbarhetsperspektiv. Varje gång vi byter ut en trasig del på bilen så får det ett avtryck hela vägen längs värdekedjan. Självklart ska trasiga bilar repareras, men kan vi genom planerad körning undvika skador är det bäst för oss alla.

  Fleet Support kan bistå i arbetet, både att hjälpa er att sätta riktlinjer men också hitta en lämplig partner för att utbilda förarna. På sätt kan både företaget och miljön tjäna på det. Kontakta oss för mer information.

  Kontakt

  fleetsupport@vwfs.se
  08-120 812 20

   

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!