VWFS logotype
Bild från gym i företagets lokaler.

Våra förmåner

Vårt erbjudande

 • Som anställd hos oss kan vi utöver marknadsmässiga löner erbjuda dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner anpassade efter var i livet du är eller vilka intressen du har.

  Några av våra mest uppskattade förmåner är årlig prestationsbonus och möjlighet till en ny personalbil med lönetillägg.

  Eftersom vi arbetar aktivt med att främja medarbetarnas hälsa återfinns många av våra förmåner inom det området som exempelvis vårt generösa friskvårdsbidrag på 5 000 SEK per år. Vi har även gym, massör och andra friskvårdsaktiviteter i företagets lokaler. Medarbetarnas välmående är en viktig fråga för oss och vi vill skapa balans mellan arbete och privatliv genom att möjliggöra för våra medarbetare att i viss mån flexa inom våra normala arbetstider.

  Vi är måna om att våra medarbetare trivs på arbetet varför du som anställd får ta del av en rad olika förmånliga rabatter bland annat på försäkringar, lån, lunch och träning samt såväl nya som begagnande bilar. Vi försöker även skapa trivsel genom gemensamma sociala aktiviteter inom såväl avdelningen som hela företaget genom bland annat vår årliga konferens.

  Utgångspunkten för många av våra anställningsvillkor och förmåner är kollektivavtalet (Motorbranschens arbetsgivarförenings tjänstemannaavtal) som exempelvis tjänstepension och försäkringar.

   Jag hittar ny energi på lunchen genom att träna i företagets gym.

  Niklas Holmqvist, Produktchef Försäkring

Nästa steg

Du är välkommen att söka någon av våra lediga tjänster om du är intresserad av att börja arbeta hos oss.

 • Karriär & utveckling

  Ett jobb hos oss är mer än bara ett jobb, det är början på en spännande karriär. Hos oss har du möjlighet att använda din kompetens, utvecklas och gå vidare i din karriär.

  Läs mer
 • Vår arbetsplats

  Hos oss kommer du sitta i nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Hovsjö, en av de yngre stadsdelarna i Södertälje kommun.

  Läs mer
 • Företags- och ledarskapskultur

  Vårt företag genomsyras av en företags- och ledarskapskultur som bygger på våra värderingar; tillit, entusiasm, ansvar och mod (TEAM) samt kundfokus.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!