VWFS logotype
Kollegor i diskussion i lounge.

Vår arbetsplats

Upptäck din nya arbetsplats

 • Upptäck din nya arbetsplats

  Volkswagen Finans Sverige AB´s huvudkontor finns i Hovsjö, en av de yngre stadsdelarna i Södertälje kommun. Stadsdelen är naturskönt belägen invid sjön Måsnaren. Runt Hovsjö finns stora strövområden med motionsslingor och på gångavstånd från vårt kontor finns butiker, mataffärer och restauranger.

  Hit tar det endast 30 minuter med bil från Stockholm. Som anställd hos oss har du möjlighet till personalbil med lönetillägg eller rabatterade priser på såväl nya som begagnade bilar. Vi erbjuder även medarbetare ett attraktivt personallån och parkeringsplatser med laddstolpar för elbil.  

  Hos oss kommer du sitta i kontorslandskap eller i aktivitetsbaserade lokaler som är nyrenoverade. Genom våra olika arbetsplatser vill vi skapa gemenskap och samarbete såväl inom som mellan avdelningarna. Om du arbetar i våra aktivitetsbaserade lokaler har du möjlighet att sitta bredvid en ny kollega varje dag. Du kan också låta arbetsuppgiftens karaktär eller syfte med mötet styra val av arbetslats, i och med att våra lokaler även erbjuder olika former av loungedelar, tysta zoner och såväl små som stora konferensrum med den senaste teknologin. I kontorslandskapet sitter vi processorienterat, det vill säga vi följer våra huvudprocesser från ”ax till limpa”.

  Det är inte bara genom våra lokaler vi försöker skapa omväxling för våra medarbetare, utan också genom att erbjuda varierande arbetsuppgifter. Detta så att du i din befattning upplever att du ständigt motiveras och utvecklas. I viss utsträckning finns också möjligheter att flexa inom våra normal arbetstider.

  I våra lokaler finns även en restaurang med matsal, träningsmöjligheter i form av gym samt möjlighet att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för massage.

  Vi har en dynamisk arbetsmiljö där det är lätt att integrera med varandra.

  Matilda Johansson, BI koordinator

Nästa steg

Du är välkommen att söka någon av våra lediga tjänster om du är intresserad av att börja arbeta hos oss.

Relaterat innehåll

 • Vår verksamhet

  Hos oss finns många olika befattningar och områden att arbeta inom. Allt från marknadsföring och analys till försäljning och service.

  Läs mer
 • Vårt erbjudande

  Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete och generösa förmåner.

  Läs mer
 • Karriär och utveckling

  Ett jobb hos oss är mer än bara ett jobb, det är början på en spännande karriär. Hos oss har du möjlighet att använda din kompetens, utvecklas och gå vidare i din karriär.

  Läs mer

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!