VWFS logotype
Kollegor i aktiv zon.

Student

 • Vi är öppna för och tycker det berikar företaget att ta emot praktikanter eller erbjuda studenter möjlighet att skriva uppsats hos oss, därför samarbetar vi med ett antal högskolor och universitet.

  En praktikplats garanterar inte någon anställning efter praktikens slut, däremot ges du en inblick i arbetslivet, och under jul- och sommarlov har vi oftast behov av feriearbetare. Ett utmärkt tillfälle för dig som studerar på högskola att få erfarenhet från en spännande och utvecklande bransch. Detta gäller även om du vill skriva uppsats/exjobb hos oss. Välkommen att skicka ditt förslag om uppsats/exjobb eller förfrågan om praktik/feriejobb till hr@vwfs.se.

Nästa steg

Du är välkommen att söka någon av våra lediga tjänster om du är intresserad av att börja arbeta hos oss.

Relaterat innehåll

 • Rekrytering

  Rekrytering är vårt främsta verktyg för att förse företaget med rätt kompetens. Vi har en tydlig process för rekrytering och arbetar på samma sätt vid alla tillfällen.

  Läs mer
 • Arbeta hos oss

  Som medarbetare hos oss är du en del av att utveckla människors mobilitet. Kompetens, motivation och entusiasm hos våra medarbetare är grunden för vår framgång.

  Läs mer
 • Vår verksamhet

  Hos oss finns många olika befattningar och områden att arbeta inom. Allt från marknadsföring och analys till försäljning och service.

  Läs mer