VWFS logotype VWFS logotype
 • Mattias Bylin överraskades med nomineringen ”Tillit 2021” på vår årliga höstkonferens

  Mattias Bylin överraskades med nomineringen ”Tillit 2021” på vår årliga höstkonferens

  Under vår höstkonferens 2021 uppmärksammades våra medarbetare för tredje året i rad utifrån våra fem grundvärderingar – tillit, ansvar, mod, kundfokus och entusiasm. Mattias Bylin var en av de som överraskades då han mottog nomineringen Tillit med motiveringen:

   

  ”Genom sin goda ledarskapsförmåga att lyssna, förstå, och agera genom Tillit är medarbetaren en fantastisk lagspelare som oavsett utmaningar tar sig an dem med stort mod, tar ansvar för vår gemensamma affär med både VFS, VGS och ÅF bästa i fokus. Medarbetaren är oerhört förtroendeingivande och man kan alltid lita på att hen gör sitt bästa för både kollegorna och företaget. Hen har alltid koll på läget och hjälper till på bästa möjliga sätt.”

  Mattias nominering grundar sig i hans skicklighet som ledare och det stora ansvar han visar för VFS:s affär. Det en självklarhet för honom att hjälpa alla kollegor på bästa möjliga sätt, som den lagspelare han är. 

  – Jag är en lugn person men utmärkelsen var både överraskande och rolig. Jag blev väldigt glad! Av 250 personer väljer mina kollegor att nominera mig, det betyder att någon tycker att jag gör ett bra jobb. Det gav mig energi, en positiv kick och vilja att utvecklas ännu mer i min roll, inleder Mattias.

  En karriärresa med inriktning på service

   Mattias påbörjade sin karriär hos oss på VFS som regionchef, en roll han hade i fyra år innan han blev säljchef med fokus på service och serviceavtal. Sedan årsskiftet innehar han rollen som Brand Manager After Sales som också innefattar fokus på service. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat nära kontakt med Sälj, Produkt, Servicegruppen, samt VGS och våra återförsäljare.

  – Det viktigaste i min roll är att vara kommunikativ i alla lägen, och att se helheten när vi jobbar mot uppsatta mål. Inom vår grupp bygger vi förtroende och tillit till varandra, att kommunicera och ge varandra kontinuerliga lägesuppdateringar är A och O, berättar Mattias.

  Vad betyder tillit för dig?

  – Att man kan lita på och inkludera varandra, samtidigt som vi får varandra att växa. VFS är en omfattande arbetsgivare som ger möjligheten att lära nya saker. Man behöver inte fastna i ett fack – vi kan lära nytt och på så sätt inspirera varandra. För mig är det en självklarhet att alla ska bli sedda och hörda. I teamet jag tillhör är vi sex personer men vi arbetar även nära andra delar av VFS. I slutändan är människorna det viktigaste i en organisation!, avslutar Mattias.

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!