VWFS logotype VWFS logotype
 • VFS välkomnar Louise Forsblom “Jag har trivts bra sedan dag ett”

  VFS välkomnar Louise Forsblom “Jag har trivts bra sedan dag ett”

  Kompetenta kollegor är essentiellt för den kontinuerliga utvecklingen av Volkswagen Finans Sverige AB (VFS). Det var därför med stor glädje som vi välkomnade analytikern Louise Forsblom till företaget – med värdefull erfarenhet i bagaget.

  Louise har länge varit fascinerad av bilar, men hennes finansiella intresse har gjort att hon inte har arbetat inom bilbranschen – förrän nu. Hon påbörjade sin resa som restvärdesanalytiker på VFS i maj 2021, en efterlängtad tjänst som hon hållit utkik efter. I bagaget har hon en kandidatexamen inom statistik och en masterexamen inom nationalekonomi, vilket kommer väl till pass då hennes primära arbetsuppgift är att analysera bilmarknaden och att prediktera bilarnas framtida marknadsvärde.

  – När den här tjänsten dök upp kändes det helt rätt. Jag har följt företagen i koncernen under en lång period och har verkligen väntat på den rätta rollen att söka!, berättar Louise.

  En tydlig rekryteringsprocess och introduktion

  Louise är nöjd med hur rekryteringsprocessen och introduktionen på VFS är utformad.

  – Rekryteringsprocessen följer tydligt utsatta steg och mellan stegen fick jag återkoppling precis som utlovat. Den håller vad den lovar och jag tycker att den är välkomnande, tydlig och smidig, berättar Louise.

  Louise har hört positivt om VFS sedan innan, något som gjorde att hon hade höga förväntningar inför jobbstarten. Nu berättar hon att förväntningarna bekräftades redan under introduktionen.

  – Självklart var jag nervös till en början, det är många intryck och människor när man börjar på ett nytt jobb. Men alla kollegor tog emot mig väl. Det är högt i tak och det känns som ett väldigt självständigt arbete – samtidigt som vi hjälps åt när det behövs. VFS har en bra kultur med frihet under ansvar och kollegorna har fått mig att trivas redan från dag ett, berättar Louise.

  Finns det något extra som du uppskattar med VFS redan nu? 

  – Jag uppskattar redan flexibiliteten och det nya arbetssättet efter coronapandemin. Det finns ett smart working-koncept som gör det smidigt att arbeta hemifrån. VFS har också många bra förmåner, min avdelning har till exempel en konferens redan nästa vecka. Konferensen känns extra bra och viktig med tanke på distansarbetet, avslutar Louise.

   

   

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!