VWFS logotype VWFS logotype
 • Linda Moberg tilldelades nomineringen “Kundfokus 2021”

  Linda Moberg tilldelades nomineringen “Kundfokus 2021”

  Linda överraskades med nomineringen Kundfokus på vår höstkonferens där fem medarbetare uppmärksammas utifrån VFS:s grundvärderingar – tillit, ansvar, mod, kundfokus och entusiasm. I nomineringen kunde vi läsa följande: 

  “Linda har en underbar energi som lätt bidrar till en positiv atmosfär! Hon tar väl hand om våra kunder varje dag med en professionalism genom att bland annat sätta kunden på första plats. Linda ger våra kunder ett väldigt trevligt bemötande med ett starkt engagemang. Hon är en fokuserad person som alltid arbetar med att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen man kan få.”

  – Det var häftigt, oerhört roligt och överraskande att få ta emot nomineringen. Kollegorna berättade för mig att det var första gången som en medarbetare på avdelningen Kundservice blev tilldelad en nominering och fick priset. Det känns stort för mig att få representera det. Jag hade dessutom fått i uppdrag att föreläsa på konferensen inför hela företaget – bara det var stort nog för mig, så det blev dubbelt upp, inleder Linda med ett stort leende på läpparna.

  Lindas resa på VFS påbörjades i november 2017 och sedan dess har hon vidareutvecklat sin kompetens inom kundservice. Lindas roll som handläggare innefattar ett stort ansvar och på höstkonferensen 2021 tog hon sig an rollen som föreläsare.

  – Det var oerhört nervöst och spännande på samma gång och jag är glad över att jag genomförde utmaningen. Efter föreläsningen kände jag mig stark och resultatet blev också lyckat. Min föreläsningskollega Mats är fantastisk på det han gör, det var en perfekt partner att dela det med! Ingen konferens kommer bli så bra som den hösten 2021 blev för mig – både med en bra genomförd föreläsning och en prestigefull nominering, fortsätter Linda.

  Central roll som handläggare på Kundservice

  Lindas arbete innefattar en enormt viktig och betydelsefull kundkontakt. Linda beskriver att en del samtal är tuffare än andra och att det gäller att bibehålla engagemanget och glädjen vid utmanande frågeställningar.

  – Det är inte helt enkelt alla gånger men den här nomineringen är en bekräftelse på att hårt slit lönar sig. Vårt gedigna arbete uppmärksammas och uppskattas för att det märks att vi ger av oss själva, berättar Linda.

  Vad innebär Kundfokus för dig?

  För mig betyder Kundfokus att personen i fråga är serviceinriktad, engagerad och trevlig i kundbemötandet och har kunden i fokus. Kundfokus för mig innebär också mer än själva bemötandet med kunden, det innefattar vårt arbete med processer och rutiner samt intern kommunikation mellan avdelningarna. Alltid med kunden i fokus, avslutar Linda.

   

   

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!