VWFS logotype VWFS logotype
 • Linda Lundin tilldelades den prestigefyllda nomineringen “Entusiasm 2021”

  Linda Lundin tilldelades den prestigefyllda nomineringen “Entusiasm 2021”

  Tillit, ansvar, mod, kundfokus och entusiasm utgör Volkswagen Finans Sverige AB:s fem grundvärderingar. Under höstkonferensen i november 2021 uppmärksammades de medarbetare som blivit nominerade inom respektive kategori – däribland Linda Lundin som mottog nomineringen Entusiasm.

   

  "Med en outtröttlig entusiasm kastar hon sig över komplexa frågeställningar och tänker hela tiden ett steg längre i sin strävan efter ständig förbättring av våra arbetsuppgifter och av våra processer".

  Så inleds Lindas nominering för den prestigefulla utmärkelsen "Entusiasm 2021". Hennes nominering fokuserar på förmågan att engagerat ställa upp för de som behöver hjälp och att effektivt lösa eventuella problem som uppstår. Själv ser Linda det som en självklarhet att dela med sig av kunskap och information.

  – Jag är otroligt ödmjuk gentemot nomineringen och hade det inte på känn. Det känns fint att mina kollegor valt att nominera mig, det berör mig ända in i själen, berättar Linda.

  En arbetsroll med fokus på delaktighet

  Linda är redovisningsekonom på Volkswagen Finans Sverige AB och har sedan sin start 2017 varit delaktig i en mängd olika projekt. Enligt henne är det givande att vara behjälplig inom samtliga delar av företaget – en delaktighet hennes kollegor uppskattar.

  – Jag månar om att alla processer följer redovisningsmässiga principer och i det arbetet strävar jag alltid att dela med mig av min kunskap och positivitet, berättar Linda.

  Vad innebär entusiasm för dig?

  – Enligt mig är det viktigt att visa intresse för alla arbetsuppgifter, oavsett  storlek och vikt. Detta leder till engagemang och en känsla av att arbeta mot ett större mål, tillsammans med organisationen. Sedan är det självklart viktigt att arbetet ger glädje och att det kan delas med mina kollegor, avslutar Linda.

   

Nästa steg

Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!