VWFS logotype
Kollega i den aktiva arbetsmiljön.

Kollega i den aktiva arbetsmiljön.

Arbeta hos oss

Välkommen att arbeta hos oss

 • Hos Volkswagen Finans Sverige AB får du arbeta i ett företag med ett starkt globalt varumärke. Som företag erbjuder vi våra kunder olika finansieringslösningar och tilläggstjänster till merparten av koncernens bilmärken.

  Våra kunder är privatpersoner, återförsäljare och företag. Detta gör att du som medarbetare ges möjlighet att få varierande arbetsuppgifter och hjälpa kunder med olika typer av lösningar som passar dem.

  Vi utvecklar våra produkter utifrån kundernas efterfrågan och marknadens förändringar. Som medarbetare hos oss är du en del av att utveckla människors mobilitet och en del av bilens hela livscykel, oavsett om det är en ny eller begagnad bil.

 • Kompetens, motivation och engagemang hos våra medarbetare är grunden för vår framgång. Vi tror att medarbetare med olika erfarenheter, perspektiv och bakgrunder skapar den bästa arbetsplatsen och servicen för våra kunder. Vi utgår ifrån värdegrunden att alla människor har lika värde och arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter. Med en mångfald av medarbetare som vill utvecklas, växer även vi som företag.

   

  – Jag arbetar i en bransch som utvecklas enormt mycket,
  att vara med och påverka framtiden är väldigt inspirerande.

  Pontus Lamberg, Digital Marketing Manager

Nästa steg

Du är välkommen att söka någon av våra lediga tjänster om du är intresserad av att börja arbeta hos oss.

Relaterat innehåll

 • Vår arbetsplats

  Hos oss kommer du sitta i nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Hovsjö, en av de yngre stadsdelarna i Södertälje kommun.

  Läs mer
 • Vår verksamhet

  Hos oss finns många olika befattningar och områden att arbeta inom. Allt från marknadsföring och analys till försäljning och service.

  Läs mer
 • Medarbetarberättelser

  Våra medarbetare kan berätta mer för dig om hur det är att arbeta hos, vad de arbetar med och hur de har utvecklats.

  Läs mer