VWFS logotype
Kollegor i lounge.

Jobb & Karriär

Volkswagen Finans Sverige AB är en av Sveriges största aktör inom bilfinansieringsbranschen med drygt 200 anställda. Under de senaste åren har vi vuxit och fördubblat vår personalstyrka. För att få nöjda kunder strävar vi efter att vara Sveriges mest attraktiva arbetsgivare med de bästa medarbetarna. Människor är nyckeln till vår framgång och vi erbjuder ett brett utbud av jobb och karriärmöjligheter för både dig som är i början av din karriär eller för dig som vill ta nästa steg. Vi är ett innovativt företag i en spännande bransch. Hos oss får du ta del av det bästa från två världar eftersom vi verkar inom såväl bilbranschen som bank- och finansbranschen. Hos oss får du även erfarenhet av att arbeta i ett litet företag i en stor internationell koncern.

 • Lediga tjänster

  Bli en av oss och sök någon av våra lediga tjänster. Vi välkomnar även spontanansökningar.

  Till tjänsterna
 • Arbeta hos oss

  Som medarbetare hos oss är du en del av att utveckla människors mobilitet. Kompetens, motivation och entusiasm hos våra medarbetare är grunden för vår framgång.

  Läs mer
 • Vårt erbjudande

  Som anställd hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande arbete och generösa förmåner.

  Våra förmåner
 • Vår arbetsplats

  Hos oss kommer du sitta i nyrenoverade lokaler på huvudkontoret i Hovsjö, en av de yngre stadsdelarna i Södertälje kommun.

  Läs mer
 • Karriär och utveckling

  Ett jobb hos oss är mer än bara ett jobb, det är början på en spännande karriär. Hos oss har du möjlighet att använda din kompetens, utvecklas och gå vidare i din karriär.

  Läs mer
 • Företags- och ledarskapskultur

  Hos oss genomsyras företaget av våra värderingar; tillit, entusiasm, ansvar och mod (TEAM) samt kundfokus.

  Läs mer
 • Vår verksamhet

  Hos oss finns många olika befattningar och områden att arbeta inom. Allt från marknadsföring och analys till försäljning och service.

  Mer om verksamheten
 • Medarbetarberättelser

  Våra medarbetare kan berätta mer för dig om hur det är att arbeta hos, vad de arbetar med och hur de har utvecklats.

  Till berättelserna

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!