VWFS logotype VWFS logotype
Sommartävling

Sommartävling

2019-05-08

Vilken är din drömbil för sommaren? En härlig cabriolet, en gammal klassiker eller kanske en sportbil? Var med och tävla om ett somrigt och härligt paket innehållandes två biljetter till Diggiloo konserten den 17 augusti på Ulriksdals Slott i Stockholm och övernattning på Mornington Hotell i Stockholm.

För att delta behöver du:

1. Följa Fleet Support här på LinkedIn (om du inte redan gör det).
2. Gilla detta tävlingsinlägg.
3. Kommentera detta inlägg med vilken bil som är just din drömbil för sommaren och gärna tillsammans med en bild på bilen.

Ta mig till LinkedIn tävlingen.

Tävlingen avslutas den 31:a maj 2019 kl. 17:00. Vinnaren kommer att meddelas personligen via LinkedIn i början på juni och kommer att presenteras i ett kommande inlägg här på LinkedIn. Villkor för tävlingen finns att läsa längre ner.

Lycka till!

 

Villkor

- Eventuell vinstskatt och resor till och från eventet betalas av vinnaren.

- Kraven för deltagande ska vara gjorda och tävlingsbidragen ska finnas i tävlingsinläggets kommentarsfält senast 31:a maj kl. 17:00.

- Vinnaren kommer att lottas slumpmässigt av Fleet Support.

 - Vinnaren kontaktas via LinkedIn av Fleet Support. Vinnaren måste bekräfta att de tagit emot vinnarmeddelandet inom 7 dagar. Om vinnaren inte svarar inom 7 dagar förbehåller sig Fleet Support rätten att lotta en ny vinnare.

- Personlig information om tävlingsdeltagare kommer endast att användas till att administrera bidrag, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av dessa.

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!