VWFS logotype VWFS logotype
  • Nya A4 Avant
    Nya A4 Avant
    Provkörning
2019-11-01

Under förra veckan passade vi på och tog nya A4 Avant Fleet Support Edition på en tur runt Södertälje trakten. Den nyligen lanserade modellen har genomgått Audis mest omfattande facelift någonsin.

Detta syns i bland annat karossdetaljer, LED-strålkastare och den digitala interiören. Det kändes som att bilen fick många huvuden att vända när vi körde förbi en och annan fotgängare. Mycket lyckad facelift tycker vi och konkurrenterna kan förvänta sig en stark motståndare i mellanklass segmentet.

Den 190 hästkrafter starka dieselmotorn ger tillsammans med quattro® en otroligt skön körupplevelse och acceleration. I tillägg är Fleet Support Edition utrustad med S line sportpaketet vilket innebär att mångas favorittillval, sportchassi, ingår. Det sänkta chassit adderar sportighet till både utseendet och körupplevelsen. Vi hade gärna tagit bilen på långfärd men det får blir en annan gång!

Det 496 liter stora bagageutrymmet klarade av all vår utrustning och bagage utan problem. Med fällda baksäten utökas bagageutrymmet till hela 1495 liter. 

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!