VWFS logotype VWFS logotype
Medarbetarintervju

Medarbetarintervju

2021-03-30

I mitten på januari började Rima Sabbagh hos oss på Fleet. Rima har tjänsten Head of Fleet och i denna intervju kommer ni att få bekanta er med Rima. Rima har jobbat flera år på Volkswagen Finans och är ett välkänt ansikte i våra korridorer.

Rima, välkommen till Fleet!

Vem är Rima, berätta lite om dig själv.

Svar: 37 år, född och uppvuxen i Motala. Är gift och har 3 barn och bor numera i Södertälje. Jag är pragmatisk och gillar att hitta effektiva lösningar på vägar framåt. Gillar att jobba och lära mig nya saker. Min bakgrund är inom redovisning, revision och skatt.

På fritiden ägnar jag mig åt inredning, promenader och jag gillar att umgåsa med familj och vänner. Även resor är ett stort intresse och favorit resmålet är Mexico. Tyvärr har det inte blivit något resande det senaste året men hoppas på att komma iväg snart igen.

Nu har du varit på Fleet i lite mer än en månad, hur känns det?

Svar: Spännande, mycket nytt. Annat säljspråk. Utmanande att börja ny tjänst i en pandemi när alla jobbar på distans. Det är utmanande att lära känna folk på distans. Tiden i förhållande till vad man vill göra balanserar inte riktigt.

Vad har du för förväntningar på Fleet?

Svar: Satsning på företagsaffären och få Fleet att växa. Jag förväntar mig ett bra lagarbete där allas kompetenser är viktiga. Min grundfilosofi är att alla kan bidra med något och jag alltid kan lära mig något av andra personer som jag träffar oavsett ålder, bakgrund eller erfarenhet.

Vad ser du för utmaningar med ditt jobb?

Svar: Tiden och i rådande situation kunna etablera ett externt nätverk. Skatteregler som ändras. Elbilarna är en spännande utmaning som kommer att driva oss mot nya lösningar.

Till sist, vad kör du för bil och har du någon drömbil, vilken?

Svar: Jag kör en Passat GTE. Jag har inte en drömbil av märke och modell, utan skulle säga att jag gärna önskar att åka i en så miljövänlig bil som möjligt, som är rolig att köra (gärna med lite krut i) och där hela familjen får plats. 

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!