VWFS logotype VWFS logotype
  • Medarbetarintervju
    Medarbetarintervju
2020-10-28

Sedan i början på september har vi en ny medarbetare på Fleet, Karl Wåhlin. Karl är vår nya Säljchef och i denna intervju kommer ni att få bekanta er med Karl.

Karl, välkommen till Fleet!

Vi börjar med att reda ut om du vill att vi kallar dig för Karl eller Kalle?

- Spelar ingen roll, det går bra med både Karl och Kalle.

Vem är Karl/Kalle, berätta lite om dig själv.

- Jag har jobbat med försäljning hela arbetslivet, alltifrån cigaretter, hårvårdsprodukter till hotell och bilar. De senaste 6 åren har jag jobbat för Din Bil. På Din Bil jobbade jag bland annat med Fleet frågor på Audi i 4 år och jag upplever att jag har bra koll på våra kunder. Jag har alltid jobbat med stort kundfokus, det är viktigt för mig.

Nybliven 40 åring, med två barn, bor i Solna och hejar självklart på AIK. Tävlingsseglat, främsta merit vunnit Gotland Runt. Gillar att köra bil. Favoritsysselsättning i bilen är att göra om bokstäverna i registreringsskyltar till ord eller uttryck.

Nu har du varit på Fleet i drygt två månader, hur känns det?

- Känns jättebra, lär mig mer och mer för varje dag. Om företaget, medarbetarna och kunderna.

Vad har du för förväntningar på Fleet?

- Vi ska fortsätta att utveckla oss tillsammans med kunderna, produkten och samarbeten. Tillsammans kommer vi göra ett bra jobb och ha roligt.

Vad ser du för utmaningar med ditt jobb?

- En utmaning är bonus malus, hur det påverkar våra kunder och i förlängningen oss. Nya regler kring miljöbonus, förmånsvärden som lätt skapar förvirring för bilägare. Den tid vi är i nu, corona är en utmaning i sig, hur kan vi i samhället ta ett steg framåt och vad kan vi göra. Det märks att det är en omställning för hela samhället.

Till sist, vad kör du för bil och har du någon drömbil, vilken?

- Jag kör en Volkswagen Tiguan, svart med tonade rutor, svarta fälgar. Drömbilen är en Ferrari F40... Men den får jag nog drömma om ett tag till..

Tack för att vi fick lära känna dig lite bättre!

Tyvärr använder du en äldre webbläsare som inte längre finns stöd för på webbplatsen. För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du laddar ner senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Egde.

Tack för att du besöker vår webbplats!